Air Serbia bilježi rast putnika u odnosu na prošlu godinu

Autor: Poslovni dnevnik , 04. listopad 2024. u 05:05
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Nacionalni avioprijevoznik ostvario je oko 4.815 letova iz zračnih luka u Beogradu, Nišu i Kraljevu, što je četiri posto više nego u rujnu 2023.

Air Serbia je u rujnu prevezla 476.592 putnika u redovnom i čarter prometu, što je 4,3 posto više u odnosu na isti mjesec prošle godine.Nacionalni avioprijevoznik ostvario je oko 4.815 letova iz zračnih luka u Beogradu, Nišu i Kraljevu, što je četiri posto više nego u rujnu 2023.

Air Srbijom je u devet mjeseci ove godine letjelo 3,5 milijuna putnika, što je povećanje od 7,8 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

“Zabilježeni mjesečni rezultati tijekom rujna pokazuju da je interes putnika za letove naše kompanije prema raznim destinacijama diljem Europe i dalje velik”, rekao je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Air Serbia.

Podsjetio je da je 30. rujna pokrenuta izravna zračna linija između Beograda i Guangzhoua.

“To je naša druga destinacija u Kini, a četvrta u dugolinijskom prometu. Mreža Air Serbije nastavit će se razvijati i u narednom razdoblju, što će, nadamo se, doprinijeti još većoj potražnji za letovima naše kompanije”, rekao je Rupić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close