Globalni distributeri voća i povrća u srijedu u PKS

Autor: Poslovni.hr , 19. listopad 2023. u 06:59
Foto: Shutterstock

Radi efikasnijeg povezivanja s međunarodnim partnerima, za gospodarstvenike je pripremljena i posebna on line B2B platforma.

Srpski proizvođači svježeg voća i povrća susrest će se 25. listopada u okviru Fruitnet Forum South East Europe sa vodećim svjetskim uvoznicima, distributerima, predstavnicima veleprodaja i maloprodaja ICA (Švedska), REWE (Njemačka), Greenyard (Belgija) u Privrednoj komori Srbije

Ovo je prvi forum specijaliziran za industriju svježeg voća i povrća, koji organizira PKS uz podršku USAID projekta “Velika mala privreda i međunarodne medijske kuće Fruit net Media International GmbH. Fruitnet forum je jedinstvena prilika za srpske proizvođače svježeg voća i povrća da predstave svoju ponudu, te se povežu sa velikim međunarodnim lancima u ovom sektoru, kao i da dođu do novih tržišta.

U plenarnom dijelu Foruma bit će održane prezentacije posvećene planiranju proizvodnje i izvoza voća i povrća iz jugoistočne Europe, bit će predstavljene najbolje prakse poslovanja sa EU prodajnim lancima i uvoznicima, a razgovarat će se i o utjecaju klimatskih promjena i drugih nepovoljnih faktora na proizvodnju i trgovinu.

Radi efikasnijeg povezivanja s međunarodnim partnerima, za gospodarstvenike je pripremljena i posebna on line B2B platforma putem koje mogu predstaviti profile, kapacitet i mogućnosti svojih kompanija te zakazati sastanke sa potencijalnim partnerima.

Komentirajte prvi

New Report

Close