Nelt jača transportnu mrežu uključivanjem željeznice

Autor: Poslovni dnevnik , 06. kolovoz 2024. u 07:00
Foto: Pixabay

Željeznički promet je ekološki prihvatljivo i financijski isplativo prijevozno rješenje.

Nelt Grupa je željeznički promet uključila u svoju intermodalnu transportnu mrežu, kroz javni željeznički servis. Na taj način, kombinacijom pomorskog, željezničkog i cestovnog prometa, fokus je stavljen na još veću učinkovitost, održivost i pouzdanost u prometu roba, piše Nova ekonomija.

Roba se transportira u kontejnerima izravnom željezničkom vezom između Luke Rijeka i intermodalnih terminala Nelt u Dobanovcima i Kruševcu i obrnuto. Tjedno na ovoj liniji voze dva vlaka.

Ova usluga je prikladna za klijente iz različitih djelatnosti jer predstavlja punu logističku podršku njihovom poslovanju. Željeznički promet je ekološki prihvatljivo i financijski isplativo prijevozno rješenje.

Uvođenjem javnog vlaka u naš intermodalni transport, osim jačanja mreže, poboljšavamo otpornost opskrbnog lanca i optimiziramo troškove prijevoza, rekla je Jelena Jovanić, voditeljica prodaje i razvoja intermodalnog transporta Nelt grupe.

Uvođenjem javnog vlaka, zajedno s intermodalnim terminalima u Dobanovcima i Kruševcu, Nelt nastavlja nuditi integrirana transportna rješenja, zaključuje se. 

Komentirajte prvi

New Report

Close