TS Ventures investirao u Reputeo i Mindsmiths

Autor: Poslovni dnevnik , 23. svibanj 2024. u 09:03
Projekcije pokazuju da bi Srbija svog prvog jednoroga mogla dobiti u naredne tri godine/Unsplash

Reputeo AI i Mindsmiths dva su startupa koji su nas zrelim pristupom i zavidnim pokazateljima u vidu tržišta i broja korisnika uvjerili da njihov biznis ima potencijal za brzi rast na globalnoj razini.

TS Ventures započeo je godinu strateškim ulaganjima u dvije perspektivne startup tvrtke, Reputeo iz Beograda i Mindsmiths iz Zagreba.

Spomenuta ulaganja, koja su deseta i jedanaesta po redu, ističu predanost Telekom Venturesa poticanju inovacija i potpori vodećim tehnološkim poduzetnicima u regiji. Kako projekcije pokazuju da bi Srbija svog prvog jednoroga mogla dobiti u naredne tri godine, fond je revnosno posvećen ostvarenju tog cilja.

“Reputeo AI i Mindsmiths dva su startupa koji su nas zrelim pristupom i zavidnim pokazateljima u vidu tržišta i broja korisnika uvjerili da njihov biznis ima potencijal za brzi rast na globalnoj razini.

Time smo zaokružili naš portfelj na 11 startup tvrtki i pridonijeli rastu cjelokupnog regionalnog startup ekosustava, rekao je za Betu Davor Sakač, osnivač fonda TS Ventures.

“Sada više od polovice našeg portfelja čine startup tvrtke koje se temelje na umjetnoj inteligenciji s ogromnim potencijalom da postanu jednorozi – prema nekim projekcijama i predviđanjima, Srbija bi svog prvog jednoroga mogla dobiti u sljedeće tri godine, kaže Sakač. 

Komentirajte prvi

New Report

Close