U Srbiji od početka rujna niže cijene za 81 proizvod

Autor: Poslovni.hr , 03. rujan 2024. u 06:59
foto: pixabay

Premijer Srbije Miloš Vučević precizirao je da će u okviru akcije “Najbolje cijene” biti gotovo 700 različitih proizvoda koji će se moći kupiti u više od 2.500 trgovačkih objekata i biti posebno označeni.

Građani će od 1. rujna do 31. listopada na tržnicama moći kupiti 81 proizvod po povoljnijim cijenama. To je rezultat pregovora koje je država vodila s trgovcima, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Govoreći na Radio-televiziji Srbije, on je rekao da će na listi biti “širok asortiman” od čajnih kobasica, šampona, praška za pranje rublja, jogurta, voća i povrća. “Time mislim da podižemo i razinu odgovornosti među trgovcima, ali jasno pokazujemo koliko nam je stalo da siromašniji ljudi, oni niže srednje klase i srednje srednje klase lakše prebrode ovo razdoblje, ako ne s lakoćom, onda svakako da si mogu priuštiti pristojan i dostojanstven život – rekao je Vučić.

Premijer Srbije Miloš Vučević precizirao je da će u okviru akcije “Najbolje cijene” biti gotovo 700 različitih proizvoda koji će se moći kupiti u više od 2.500 trgovačkih objekata i biti posebno označeni. Vučević uvjerava da će ti proizvodi biti znatno jeftiniji od onih koji će biti na akciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close