Vendobox uskoro stiže na srpsko maloprodajno tržište

Autor: Poslovni dnevnik , 05. lipanj 2024. u 22:00
Foto: Pixabay

Nositelj franšize za Srbiju i Hrvatsku Bogi Cvetković kaže da će franšiza uskoro biti dostupna i ostalima na tim tržištima.

U Srbiju sredinom srpnja stiže nova, inovativna franšiza – Vendobox trgovine koje rade 24 sata dnevno i u kojima se mogu kupiti razni proizvodi iz automata.

Vendobox je mlada franšiza nastala prije godinu i pol u Mađarskoj, a do sada su otvorili već 40 trgovina, uglavnom u Budimpešti. Riječ je o trgovinama s automatima koji nude grickalice, pića, kavu, a imat će i bankomate.

Nositelj franšize za Srbiju i Hrvatsku Bogi Cvetković kaže da će franšiza uskoro biti dostupna i ostalima na tim tržištima.

“Prednost ovog koncepta je što je praksa pokazala da može funkcionirati i u malim mjestima. Važno je da prostori od 20-50 četvornih metara budu na prometnoj lokaciji: u blizini škola, autobusnih ili željezničkih stanica, ali da ne budu preskupi”, objašnjava Cvetković, piše franchising.rs.

Primatelj franšize može započeti posao s tri uređaja, a dosad najveći open store ima devet. U spomenutoj prvoj franšizi u Prizrenskoj ulici u Beogradu za početak će biti pet automata. 

Komentirajte prvi

New Report

Close